Onze passie en kennis, jouw garantie op fietsplezier!

WEGENWERKEN VLIMMERSEBAAN, WIJ BLIJVEN ALTIJD BEREIKBAAR!

Cross
WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN...
voor_a

Fietsen

Met onze ruime keuze aan meteen leverbare fietsen is een bezoek aan onze winkel zeker de moeite waard. Niet meteen de tijd of graag ons aanbod bekijken? Onze actuele voorraad staat ook online in onze webshop!

Lees meer
voor_a

Onderdelen - Kleding

Naast ons ruim aanbod aan fietsen kan je ook bij ons terecht voor fietsonderdelen, kleding, en accessoires. Wij geven jou graag advies en helpen graag bij het samenstellen van de ultieme fiets-kit. Ook onze kleding en accessoires zijn te vinden online in onze webshop!

Lees meer
voor_a

Verhuur / Rental

(NL) Huur snel en makkelijk een fiets voor een dag, weekend of hele week. Ontdek ons aanbod op de verhuurpagina / (EN) Rent a bike easy and fast. Check our bike-types and prices in the "verhuur" section of our website.

Lees meer
voor_a

Leasing

Lease een fiets bij Fietsen Brosens en één van de leasingpartners. Biedt jouw werkgever nog geen fietsleasing aan? Dan brengen wij hem graag in contact met één van onze partners.

Lees meer

Wist je dat je bij Fietsen Peter Brosens met Leaveecocheques kan betalen?

Nieuws
15 augustus 2023

Yes we are open

Yes we are open!

Wij zijn weer terug uit vakantie en onze batterijen zijn weer helemaal opgeladen. Wij staan klaar om iedereen weer te helpen met alles voor zijn of haar fiets.

Let op! Breng jouw school- of woon/werkfiets tijdig binnen voor herstelling of controle. Wij doen ons best om elke fiets zo snel mogelijk gecontroleerd en hersteld te hebben.

Meer info, bel, mail of chat via onze online kanalen.

17 juni 2023

Uitzonderlijke sluitingsdagen tijdens de zomer

Er is niets vervelender dan voor een gelsoten deur staan. Daarom brengen wij jullie graag alvast op de hoogte van onze uitzeonderlijke sluitingsdagen tijdens de zomerperiode.

 • 21 juli (Nationale feestdag)
 • 30 juli t/m 15 augustus (jaarlijkse vakantie)

Tijdens deze sluitingsdagen vragen wij vriendelijk om geen fietsen onbeheerd achter te laten bij onze zaak.

06 juni 2023

Fiets laten herstellen?

Wij zijn er voor jou en jouw fiets! Onze werkplaats werkt zonder afspraak en streeft er naar elke fiets binnen de twee werkdagen weer klaar te hebben. Indien de nodige onderdelen voor herstellingen moeten besteld worden kan het enkele dagen langer duren voordat jouw fiets weer rijklaar is.

Door het mooie weer kan het drukker zijn dan normaal. Heb je vragen over herstellingen of onderhoud? contacteer ons voor meer actuele informatie.

05 mei 2023

Winkel update

Voor wie ons al langer volgt en onze nieuwsbrief ontvangt, weet dat wij volop werken aan het verbeteren van onze diensten.

Na de nieuwe styling van onze BBB-Cycling muren is nu ook het digitaal kassa-systeem geïnstalleerd. Hiermee kunnen wij herstellingen, bestellingen en onze diensten beter opvolgen en op maat afstemmen.

Nieuwe dingen vragen soms wat tijd om ze onder de knie te krijgen. De komende dagen gaat het misschien iets minder vlot aan onze kassa. Onze excuses hiervoor.

29 april 2023

Wegenwerken Vlimmersebaan

Vanaf 2 mei starten er grote werkzaamheden aan de Vlimmersebaan. Gedurende 12 maanden zal er gewerkt worden aan riolering en weginfrastructuur en is er geen verkeer mogelijk. 

Wij blijven bereikbaar! Vanuit Beerse / Vlimmeren volg je best de lokale omleiding.

13 maart 2023

Een nieuwe huisstijl.

Samen met BBB Cycling brengen wij een frisse wind doorheen onze winkel. Alles draait om een aangename beleving bij het winkelen. Daarom hebben wij een nieuwe huisstijl ingebracht zodat onze winkel er net wat fraaier uit ziet maar vooral zodat jij makkelijker de gewenste artikelen terugvind.

Benieuwd naar onze nieuwe look? Breng gerust een bezoekje, vanaf 15 maart is de inrichting van onze benenedenverdieping afgerond!

07 februari 2023

OPENDEURDAGEN 3 t.e.m. 12 maart.

We knallen het fietsseizoen weer op gang met onze opendeurdagen!

Na twee jaar niet te hebben plaatsgevonden, verwelkomen wij jou graag het eerste en tweede weekend van maart opnieuw op ons fietsfestijn.

Kom 3 t/m 12 maart testrijden, nieuwe fietsen ontdekken met prijsvoordeel en genieten van een glaasje bubbels in onze winkel.

Uitzonderlijke openingstijden op:

 • Vrijdag 3 & 10 maart: 09:00 - 20:00
 • Zaterdag 4 & 11 maart: 09:00 - 17:00
 • Zondag 5 & 12 maart: 09:00 - 16:00
 • Andere weekdagen open volgens normale openingstijden

 

Voorwaarden van toepassing, meer info in onze winkel.

01 februari 2023

Urban Iki Gold Store

Wie ons volgt op sociale media of onze nieuwsbrief kon al lezen dat wij in 2023 verschillende nieuwigheden verwelkom in onze winkel.

Stap 1 is gezet, zo hebben de mensen van kinderzitjes-fabrikant Urban Iki een mooie wand geïnstalleerd in onze winkel. Je krijgt nu een mooi overzicht van ons aanbod kinderstoelen van Urban Iki plus de accessoires dat het merk aanbiedt zoals helmen en rugzakjes voor jouw kleine reisgezel in de kinderstoel.

02 januari 2023

Wij gaan even jodelen

Van 7 tot en met 16 januari gaan wij er even tussenuit en is onze winkel, werkplaats en fietsverhuur gesloten. Vergeet niet tijdig jouw herstelde of bestelde fiets af te halen. We nemen steeds telefonisch contact met jou op wanneer een fiets klaar is.

Vanaf dinsdag 17 januari kan je weer bij ons terecht volgens de normale openingstijden.

Wij vragen vriendelijk om tijdens onze sluiting geen fietsen onbeheerd achter te laten bij onze zaak.

01 december 2022

Uitzonderlijke openingstijden met eindejaar

Tijdens de eindejaarsperiode verwelkomen wij jou graag in onze winkel. Tijdens de Kerstvakantie zijn wij gewoon open volgens de gekende openingstijden uitgezonderdt op Kerstavond en oudjaar. Je kan bij ons dus terecht voor de aankoop van jouw fietsgeschenken!

Op Kerstavond 24 december zijn wij open tussen 09:00 en 13:00 uur.

Op oudjaar 31 december zijn wij open tussen 09:00 en 13:00 uur. Zangertjes en hun ouders zijn van harte welkom wij zullen voor beiden een traktatie voorzien om te klinken op het nieuwe jaar!

18 november 2022

Terug van weggeweest!

We zijn blij om het Duitse fietsmerk Corratec terug te verwelkomen aan ons assortiment fietsen.

In een ver verleden was onze winkel al verdeelpunt van Corratec maar het merk verdween uit België enkele jaren geleden. Dankzij het partnerschap met Wikisport uit Limburg komt het merk terug naar de Benelux en wij zullen opnieuw met veel passie en trots deze Duitse prachtfietsen aanbieden.

Ons assortiment Corratec fietsen zal bestaan uit racefietsen, mountainbikes, gravel bikes en e-bikes.

14 november 2022

Webshop update!

De afgelopen weken hebben wij onze webshop een update gegeven.

Zo zijn er nieuwe fietsen en artikelen toegevoegd, maar ook enkele producten en categorieën verdwenen of samengevoegd. Zo kan jij makkelijker vanuit huis al kijken wat we te bieden hebben of alvast bestellen en later afhalen of zelfs gratis laten leveren thuis.

Iets niet meteen gevonden? Laat het ons weten, we blijven onze webshop op punt zetten.

15 augustus 2022

Daar zijn we weer!

Daar zijn we weer!

Onze vakantie zit erop en onze batterijen zijn weer volledig opgeladen.

Onze zaak is vanaf dinsdag (16/8) weer open volgens de normale openingstijden.

We raden aan school-, kot-, of woon-werkfietsen tijdig binnen te brengen voor onderhoud of herstelling. We streven naar doorlooptijd van 2 tot 3 werkdagen.

28 juni 2022

De nieuwe mountainbikes zijn er!

In onze regio wordt vooral in de winter aan mountainbike gedacht, maar wist je dat het UCI mountainbike seizoen vooral in de zomer plaatsvind? Geen enekele reden dus om de mountainbike aan de kant te zetten!

We zijn verwend door onze sportmerken Trek, KTM en Superior met een eerste levering nieuwe mountainbikes in elke prijsklasse. Ontdek ons aanbod meteen leverbare mountainbikes vanaf vandaag in onze winkel of kijk online.

Vragen of meer info over een fiets? Laat van je horen!

16 mei 2022

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Wist je dat wij sinds enkele maart een maandelijkse nieuwsbrief opstellen?

In onze nieuwsbrief ontdek je de nieuwste ontwikkelingen van onze partnermerken, nieuw beschikbaar gekomen fietsen en leuke tips voor op en naast de fiets!

Inschrijven kan makkelijk via de link in onze webshop!

(max. 3 mails per maand, uitschrijven altijd mogelijk)

01 januari 2022

Bedankt voor een fantastisch jaar

2021 ligt achter ons en we willen iedereen bedanken voor de loyaliteit en het vertrouwen in Fietsen Brosens. Ons team Peter, Karine en Marnix wensen iedereen een sportief 2022 met vele veilige kilometers en zoveel mogelijk wind in de rug.

In 2022 staan we natuurlijk weer klaar voor iedereen, van doorwinterde kilometervreter tot startende fietser. Kunnen wij jou helpen met jouw goede voornemen om meer, sneller en verder te fietsen? Bezoek of contacteer ons!

17 augustus 2021

Fiets laten herstellen?

Is jouw fiets toe aan herstelling of nazicht? Hou rekening met volgende praktische zaken.

Onze werkplaats is niet toegankelijk voor klanten. Jouw fiets binnenbrengen voor herstelling of nazicht kan door je te melden in onze winkel. Wij noteren jouw gegevens en de gevraagde werkzaamheden en brengen de fiets naar onze werkplaats. Wanneer de fiets klaar is brengen we jou telefonisch op de hoogte.

Wij doen ons best de wachttijden te beperken en streven er naar elke fiets binnen de twee à drie werkdagen klaar te hebben.

20 januari 2020

Zorgeloos rijplezier

Wist je dat:

 • Je in bij aankoop van een mountainbike, race-, cyclocross- of gravel-fiets steeds word opgemeten. Zo bepalen wij op basis van been-, romp-, en armlengte de correcte framemaat en afstelling van jouw nieuwe fiets en volgen we dit op samen met jouw feedback.
 • Bij aankoop van eender welke nieuwe fiets wij drie service beurten gratis aanbieden. Zo hoef jij je niet druk te maken over service kosten het eerste jaar na aankoop.

Meer info en voorwaarden in onze winkel. We helpen je graag!

29 april 2019

Waarom wij u E-bike niet opdrijven?

Het komt vaker ter spraken, je E-bike opdrijven tot 45kph of zelfs tot 70kph! Dit bieden wij als fietshandelaar niet aan, het is strafbaar en uiterst gevaarlijk.

Waarom wij niet ingaan op de vraag of wij u E-bike kunnen opdrijven? E-bikes met een beperking van 25kph of 45kph zijn gemaakt om te presteren op deze snelheid. Het fietsframe, de wielen, de voorvork, de remmen, en aandrijflijn zijn aangepast op het gewicht en verwachte maximum snelheid van deze fiets. Wanneer deze fietsen worden opgedreven verhoogd de slijtage op de onderdelen en kan een onderdeel falen onder de te hoge belasting, wat kan leiden tot ongelukken.

Probeer ook niet zelf u E-bike op te drijven! Het is gevaarlijk!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen!

foot-logo
 • Stevennekens 179
 • 2310 Rijkevorsel
 • BTW: BE 0737 845 346
Openingsuren
 • Dinsdag t/m vrijdag
 • 09:00-12:00 & 13:00-18:00
 • Zaterdag
 • 09:00-12:00 & 13:00-17:00
 • Zon-, maan,- & feestdagen
 • Gesloten

Ontwerp door Bert Hofmans | Ontwikkeling door CodeCraft